Начин на приготвяне
Нарежете свинския бут на хапки, които се запържват в тенджера с малко сгорещено олио.
Добавете наситнения лук и разбърквайте за 1-2 минути. Овкусете с подправките - риган, кимион, черен и червен пипер.
Налейте вода, колкото да покрие продуктите и похлупете с капак. Намалете огъня и гответе до пълно сваряване на месото.
Нарежете чушките и ги прибавете в тенджерата, а малко след тях идва реда на доматите от консерва и солта.
Сгъстете гулаша с царевично брашно, което сте размили с малко вода.
Гответе още 10-тина минути, поръсете с прясно нарязан магданоз и свалете от огъня.
Сервирайте задължително с пухкаво картофено пюре.
Класическият свински гулаш с картофено пюре е готов.