Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Карфиол и броколи с бекон на тиган

Карфиол и броколи с бекон на тиган

Карфиол и броколи с бекон на тиган
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Щом прочетохме продуктите за тази рецепта, веднага я избрахме за вечеря, защото знаем със сигурност, че ще е много вкусна"

Необходими Продукти

  • бекон - 6 бр. слайс, пушен
  • карфиол - 1/2 бр.
  • броколи - 1/2 бр.
  • краве масло - бучка
  • чесън - 1 скилидка
  • сол
  • черен пипер
  • орехи - шепа
  • праз - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накъсайте броколите на розички и нарежете карфиола. Измийте ги.

Разтопете маслото в голям тиган, запържете нарязания бекон. Заделете го настрани.

Накълцайте праза и го добавете в тигана. След пет минути сложете карфиола и броколите.

Пържете вкусното предястие до златист загар. Посолете и овкусете с черен пипер.

Сервирайте карфиола и броколите с бекон на тиган, щом изстине.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: