Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Варена царевица с масло и кашкавал

Варена царевица с масло и кашкавал

Варена царевица с масло и кашкавал
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Ако сега не се наслаждаваме на вкусната варена царевичка, то кога?"

Необходими Продукти

  • краве масло - 2 с.л.
  • кашкавал - за поръсване
  • чесън - 2 скилидки
  • царевица - 4 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете царевицата и я сложете в голяма тенджера с вода.

Захлупете я с една чиния и я варете на котлона за около 30-40 минути.

При готовност поръсете варената царевица със сол и настърган кашкавал и я намажете с масло и счукан чесън.

Насладете се на тази толкова вкусна варена царевица с масло и кашкавал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: