Задушено свинско с гъби

cvetomiracvetomiraНовак132
23/11/2013
"Рецептата трябва да започва така - взимате най-голямата тава, защото всички ще искат да опитат това сочно свинско "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо27 848
  • Преглеждания за месеца235
  • Преглеждания за седмицата83
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг
  • гъби - 500 г
  • моркови - 2 бр.
  • олио - 2 с.л.
  • черен пипер
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на едри късове и го начукваме. Посоляваме, поръсваме с черен пипер.

Почистваме и нарязваме гъбите и морковите. В пръстена тенджера или гювеч с капак редим ред месо, ред гъби и моркови.

Заливаме с мазнина, захлупваме и печем в слаба фурна.

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар