Начин на приготвяне
Измийте тиквичката и отрежете краищата и без да я белите.
С помощта на мандолина я нарежете по дължина на тънки ивици.
Изпечете на намазнен грил тиган тънките парчета тиквичка за кратко от двете страни.
Маринованата копърка почистете и разгърнете двете филенца. Навийте на рулце.
Пригответе дресинг от зехтин, балсамовия оцет, сушени листа от кориандър, сол и черен пипер.
С кухненска четка намазвайте с дресинга всяка тиквичка и сгъвайте двете и краища навътре.
Отгоре поставете рулце копърка и поръсвайте с още от дресинга.
Подредете върху поднос и украсете със свежи листа от лоло россо и верде.
Чудесно рибно предястие за любимото ви лятно питие.
Добър апетит с това предястие от гриловани тиквички и копърка!