Начин на приготвяне
Измийте тиквичките. С помощта на картофобелачка ги нарежете на тънки ивички.
Овкусете ги със сол и ги мариновайте за кратко с олиото.
Загрейте грил тигана и наредете отцедените тиквени лентички. Изпечете ги за кратко от двете страни.
Разбъркайте крема сиренето. Добавете нарязания копър.
Сложете от плънката върху всяка лентичка и завийте на руло.
Грилованите тиквички с крема сирене са готови.
За пингвините с маслини - за коремчето на пингвина резцепете надлъжно, напълнете с крема сирене, главичката набодете с декоративни пръчици върху коремчето, за да се оформи телцето на пингвина. От морковите оформете човка и крачетата.
Подредете пингвините в подходяща чиния, а наоколо грилованите тиквички с пълнежа. За разкош поръсете с пармезан.