Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Брускети с майонезен рибен сос

Брускети с майонезен рибен сос

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Мастър Шеф
6027k2k4
Брускети с майонезен рибен сос
Снимка: Ivana Krasteva-Pieroni
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
1
"Колкото и да приготвите от тези апетитни брускети, не се безпокойте - няма шанс нещо да стане"

Необходими Продукти

  • хляб - 10 - 20 бр. филии
  • за майонезения сос
  • риба тон - 120 г консерва
  • олио - 2 к.ч. слънчогледово
  • прясно мляко - 1 к.ч.
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • сол - 1/2 ч.л.
  • каперси - 3 бр.
  • горчица - 1 ч.л. по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купата на пасатор излейте слънчогледовото олио и прясното мляко.

Добавете 1 супена лъжица прясно изцеден лимонов сок, половин чаена лъжичка сол и 2-3 бр. мариновани каперси. Ако харесвате горчица, добавете 1 ч.л.

Разбийте с пасатора до гладък крем. Излейте излишното олио от консервата с риба тон.

Прехвърлете рибата в майонезения сос и разбийте отново до хомогеност. Пречечете филийки на грил тиган. Поднесете апетитните брускети с майонезения сос!

Брускетите с майонезен рибен сос са много вкусни.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: