Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Сос за Риба»Италиански рибен сос

Италиански рибен сос

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Италиански рибен сос1 / 2
03/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • масло - 100 г краве
  • яйца - 2 бр. (твърдо сварени)
  • бульон - 1/2 ч.ч. рибен
  • магданоз - 5 - 6 стръка
  • лимонов сок - 1 ч.л.
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се разтапя, добавя се рибеният бульон, нарязаният на ситно магданоз, лимоновият сок, солта и нарязаните на дребно яйца.

С този сос се залива варена риба, докато е още гореща. Сосът може да се сервира в сосиера.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: