Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли с ананас на фурна

Свински пържоли с ананас на фурна

Свински пържоли с ананас на фурна
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
130 мин.
Порции
2
"Насладете се на тази интересна комбинация от пилешко и ананас"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 2 бр.
  • ананас - 1 бр. консерва
  • зехтин - 1 с.л.
  • кашкавал
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете измитите вече свински пържоли със сол и черен пипер и ги наредете в тавичка за печене.

Отгоре сложете върху всяка една парче ананас - залейте ги със сока от консервата.

Сипете малко зехтин в тавичката и я покрийте с алуминиево фолио.

Печете ги за около 20 минути на 250°C, а след това намалете градусите на 180 °C и продължете да ги печете още около 1 час и 30 минути.

Малко преди да ги извадите ги поръсете с кашкавал.

Свинските пържоли с ананас на фурна са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: