Бързи панирани чушки

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Автор
3k36k17k12
Бързи панирани чушки
Снимка: Yordanka Kovacheva
2 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3
"Ако извадите и от домашното сиренце на баба за тези панирани чушки, още по-голяма вкусотия ще стане"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • чушки - 400 г печени, белени /консерва/
  • олио - за пържене
  • брашно - за овалване
  • сол - 3 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подсушете чушките с кухненска хартия. През това време разбийте яйцата със сол и в друга чиния сипете брашното.

Сипете олиото и го загрейте. Чушките нарежете на две, оваляйте ги в брашно, яйце и после пак в брашно и яйце.

Пържете чушките от двете страни и извадете върху хартия.

Поднесете бързите панирани чушки със сирене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: