Начин на приготвяне
Пресейте брашното с бакпулвера и содата, разбъркайте с роматните подправки.
На водна баня разтопете маслото и меда - най-добре на водна баня.
Отделно разбийте вече поохладеното разтопено масло с яйцата и меда. Сипвайте постепенно брашното.
Накрая трябва да получите меко маслено тесто.
За да направите красиви и вкусни джинджифилови сладки, разточете на 3 мм дебелина тестото за коледните бисквити.
С формичките за сладки изрежете празничните бисквити.
Подреждайте ги в голяма тава с хартия за печене.
Изпечете в загрята на 180 °C фурна за 7 или 8 минути - до леко зачервяване.
Още топли се продупчват от единия край, където влиза конец и сладките се закачат по елхата.
Бързите коледни сладки са готови.
Коментари
аз също съм руса
Аз съм руса:* таен код?:Д