Свински шницел на тиган

Boki LazicBoki Lazic
Готвач
12130462
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Свински шницел на тиган
Снимка: Boki Lazic
2 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Обича те ли класика? Не се чудете повече - тези шницели са точно за вас!"

Необходими Продукти

  • свински бут - 500 г
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • брашно - 200 г
  • олио - според нуждите
  • яйца - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинския бут на пържоли и ги начукайте добре с чук за месо. Овкусете свинската пържола със сол и черен пипер.

Разбийте яйцата в чиния и изсипете брашно в друга чиния. Сложете масло в тигана да се загрее.

Оваляйте месото първо в брашно, а след това в яйца, след това отново в брашно и след това в яйца.

Сложете подправеното месо в топло олио върху тигана. Запържете свинските шницели от двете страни до златисто.

Поднесете ястието още топло. Една картофена салата много ще подхожда на свинския шницел на тиган!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Как свинското ще стане готово за ядене само с 5мин.пържене!?
01.10.2021 14:51