Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Хайвер от патладжан с майонеза

Хайвер от патладжан с майонеза

Хайвер от патладжан с майонеза
Снимка: Албена Асенова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3
"Хайвер от патладжана с майонеза, който може да се маже на филийка, крекери или каквото още ви се иска"

Необходими Продукти

  • патладжани - 1 бр.
  • чесън - 1 скилидка
  • сол
  • майонеза - 100 г
  • горчица - 1 с.л.
  • черен пипер - 1/3 к.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжанът се изпича и обелва.

Реже се на парченца и поставя в блендер, заедно със скилидката чесън, майонезата и горчицата.

Получава се гъста кремообразна смес.

Разядката се овкусява със сол и смлян черен пипер, след което е готова за сервиране.

Хайверът от патладжан с майонеза е много вкусен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: