Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Румънски хайвер от патладжан

Румънски хайвер от патладжан

НикиНики
Гуру
8016k3k4k4
Румънски хайвер от патладжан
Снимка: Ники
1 / 4
02/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"За нула време имаме румънски хайвер от патладжан, който е страхотен другар на печената филийка"

Необходими Продукти

  • патладжани - 4 бр.
  • зехтин
  • хималайска сол
  • лук
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните измиваме и подсушаваме добре.

Изпичаме ги чугунен тиган, поставяме печените патладжани в съд с капак и оставяме за 1-2 часа.

След това обелваме патладжаните и ги нарязваме на ситно. Добаваме нарязнания на ситно лук или го настъргваме.

Добавяме зехтин и сол на вкус към домашния хайвер.

За нула време имаме румънски хайвер от патладжан, който е страхотен другар на печената филийка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: