Зелен фасул с тиква

25/11/2014
Таня
отТаняНовак
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо657
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се почиства и измива, начупва се на парчета, залива се с топла вода и се вари до полуомекване.

Тиквата се обелва, нарязва се на филийки и се прибавя към фасула. Ястието се посолява и се вари до омекването на фасула и тиквата.

Прибавя се задушеният в маслото ситно нарязан лук. След като поври още няколко минути, ястието се сваля от огъня. подобни рецепти тук

5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар