Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Бабин зелен фасул

Бабин зелен фасул

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k4k6
Бабин зелен фасул
Снимка: Джемиле Чешлиева
1 / 2
10/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 1 буркан
  • картофи - 6 - 7 картофа
  • масло - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се измива и се слага в тенджера. Картофите се белят, измиват се и се режат на кубчета. Добавят се към фасула.

Добавя се вода, колкото да покрие леко съдържанието, и се слага да ври.

Когато се отдръпне водата, се маха от огън и се залива с разтопено масло. По желание може да се консумира и с чеснов сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: