Каша от лук

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак769
05/12/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо834
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате лука на тънки филийки и го запържвате в сгорещеното олио.

Сипвате леко препеченото брашно и също го запържвате. Когато брашното стане златисто, разреждате с 2 ч.ч. топла вода, посолявате на вкус, поръсвате с черен пипер и варите на тих огън като непрекъснато разбърквате.

Когато кашата се сгъсти, отстранявате от огъня, подкиселявате с оцета и поръсвате ситно нарязания джоджен.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар