Начин на приготвяне
Започнете с накисването на желатина в малко вода. Разтопете кравето масло и добавете бадемовото брашно и половината от еритритола.
Разбъркайте добре до образуването на ронлива смес.
Изсипете сместа в чиния, в която предварително сте сложили ринг за торта, както и ацетатно фолио, за да можете по-лесно да отстраните след това чийзкейка.
Притиснете сместа за основата добре, така че да се образува дебел блат.
След това сложете маскарпонето в дълбока купа заедно с останалата част от еритритола на прах. Сложете чашката с набъбналия желатин в друг съд с гореща вода и разбъркайте докато се разтвори напълно. След това го добавете към маскарпонето и разбъркайте добре докато се хомогенизира.
След това изсипете сместа върху основата и сложете чинията с чийзкейка във фризер за един час, за да стегне по-бързо.
Извадете чийзкейка от фризера, отстранете ринга и ацетатното фолио.
Декорирайте с парченца карамбола, драконов плод, мини кето шоколадчета и ядлив цвят от теменужка.
Кето чийзкейкът без печене Цветна градина е страхотен!