Начин на приготвяне
Тавата е с размери 20 на 23 см.
Ползвам стевия за сладкиши и еритритол на прах, които са 1:1 със захарта.
Разделете четирите яйца на белтъци и жълтъци.
Към жълтъците добавете всички останали съставки без брашното и разбъркайте. След това добавете кокосовото брашно и отново разбъркайте. Оставете сместа настрани.
Разбийте белтъците на сняг. След това постепенно ги прибавете към другата смес и разбърквайте с шпатула.
Изсипете сместа в тава, покрита с хартия за печене. Отгоре наредете боровинките.
В купа добавете 230 г крема сирене. Към него добавете 30 г подсладител и 1 яйце. Объркайте с шпатула. Разпределете сместа върху боровинките.
Печете вкусния чийзкейк в предварително загрята фурна на 180 °C около 30 минути.
Оставете кето сладкиша да изстине. Отгоре може да поръсите с кокосови стърготини. Разрежете на 16 парчета кето чийзкейк кокосово брауни.
Приберете го в хладилника поне за 30 минути.
Източник: Вкусни рецепти с Валерия