Начин на приготвяне
Първата стъпка е да направите основата на чийзкейка. Сложете всички продукти за бадемовата основа в голяма пластмасова купа и ги разбъркайте добре.
След това вземете и сложете основата в тавичката за пай. Разстелете я равномерно с помощта на лъжица или с ръце.
Пъхнете тавичката във фурната и изпечете на 180 градуса за 10 минути.
Втората стъпка е да приготвите плодовия пълнеж. Сложете всички от съставките в купа (с изключение на плодовете), разбъркайте добре докато се смесят и се получи хомогенна смес. С миксер или блендер ще ви бъде по-лесно, но може и на ръка.
Изсипете пълнежа на кето чийзкейка върху готовата изпечена и леко охладена основа. След това добавете плодовете и ги разбъркайте леко заедно с пълнежа. Изпечете на 180 градуса без вентилатор за 20-25 минути. Може да натиснете с помощта на вилица в средата, за да проверите дали е готов.
Време е за приготвянето на боровинковото сладко. Сложете в алуминиева тенджерка боровинките и стевията. Сварете за 5 минути на слаб огън. Намачкайте с вилица.
Дръпнете настрани и изчакайте да се охлади напълно. След това го изсипете върху готовия чийзкейк.
Наредете още малини и червени боровинки. Приберете в хладилника за поне 2 часа и поднесете.
Режимният кето чийзкейк е готов.