Люта боб чорба

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
07/12/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 865
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисвате боба за една нощ в студена вода. На другия ден изплаквате боба, наливате 6-7 ч.ч. нова вода и го сварявате на огъня.

Щом кипне, сипвате мазнината, захлупвате и варите на тих огън. Когато бобът поомекне, прибавяте целите люти чушки, както и ситно нарязаните лук, моркови и целина.

Доварявате на тих огън, като малко преди края добавяте ситно нарязаните домати, посолявате и поръсвате боб чорбата с наситнения магданоз и джоджен.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар