Лъжливи рибни долми

IvankaIvanka
Новак
83
06/12/2013
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо361
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Внимателно отрязваме главите на рибите, заедно с хрилете. Одираме кожите без да ги разкъсваме и ги отделяме настрани.

Месото от риба обезкостяваме и нарязваме на дребно.

Задушаваме в съд нарязаният на дребно лук с олиото и малко вода.

Прибавяме рибното месо, стафидите, смлените орехови ядки, канелата, счуканите зърна черен пипер, мащерката и солта.

С получената смес напълваме обратно одраните кожи от скумриите. Внимателно ги зашиваме, овалваме в брашното и нареждаме в омазнена тавичка.

Печем в умерена фурна за около 30-40 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар