Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Кебапчета»Рибни кебапчета

Рибни кебапчета

Рибни кебапчета
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
20/02/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
90 мин.
Порции
15

Необходими Продукти

  • мерлуза - 700 г чисто филе
  • яйце - 1 бр.
  • лук - 1 бр.
  • картоф - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • галета - за овалване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тези апетитни кебапчета варете картофа в тенджера с вода.

Извадете, оставете да изстине и обелете.

Лука нарежете на не много дребни парчета и го запържете в тиган с малко олио, колкото да омекне.

Извадете върху кухненска хартия и оставете леко да изстине.

Сложете всички продукти в кухненски робот и смелете много добре.

Оставете сместа за рибните кебапчета в хладилника за един час.

Извадете, оформете кебапчета, оваляйте в галета и подредете в тавичка, застлана с хартия за печене на разстояние.

Загрейте фурната на 190 градуса и печете рибните пръчици до приятен златист загар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: