Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Пълнозърнести талиатели с песто и пармезан

Пълнозърнести талиатели с песто и пармезан

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
4092k2k2k
Пълнозърнести талиатели с песто и пармезан
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
14/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Още днес отново ще си приготвим тези пълнозърнести талиатели - невероятен вкус"

Необходими Продукти

  • песто дженовезе - 4 с.л.
  • талиатели - 300 грама (пълнозърнести)
  • зехтин - 2 с.л.
  • пармезан
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете талиателите според указанията на опаковката.

Отцедете готовата паста и я върнете в тенджерата. Поръсете със зехтин и песто Дженовезе.

Разбъркайте и разпределете в 2 чинии за сервиране.

Поръсете с пармезан и украсете със свежи листа босилек.

Пълнозърнестите талиатели с песто и пармезан са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: