Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско печено»Свински джолан с кожа и кисело зеле

Свински джолан с кожа и кисело зеле

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Свински джолан с кожа и кисело зеле2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
360 мин.
Общо
400 мин.
Порции
4
"Не става само с гледане, за джоланчето си трябва готвене"

Необходими Продукти

  • джолан - 1 бр.
  • копър
  • черен пипер - зърна
  • магданоз - сушен
  • целина - корени
  • Марината
  • мед
  • соев сос
  • сос
  • червен пипер
  • лют червен пипер
  • зеле - 500 г кисело
  • цвекло - 1 бр.
  • лук - 1 бр.
  • чесън - 3 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерка си слагаме джолана, нарязаните копър и целина, зърната черен пипер и магданоза.

Варим свинското на тих огън за 5 часа.

Смесваме си продуктите за марината, заливаме свинския джолан и оставяме на хладно за 2 часа.

През нова време си нарязваме зелето, лука, чесъна и настъргваме цвеклото.

Всичко ди запържваме в мазнина и готвим под капак.

Маринованият джолан слагаме в тавичка, покриваме го с фолио и печем на 190°C за 1 час.

Премахваме фолиото и запичаме свински джолан с кожа и кисело зеле.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Джолана сам ли се запича накрая или му се добавят зелето със лука и цвеклото?
23.05.2022 10:15
Анонимен
Анонимен
от какво животно е та се готви 6 часа
23.02.2022 16:43
Ники
Ники
Повечето снимки са с цяла чиния,явно при самото качване се получава уголемяване и се изрязва снимката.
08.11.2021 19:55
Admin
Admin
Този джолан къде трябва да се види? Защото се вижда само върха на кожата. Още една рецепта за изтриване.
08.11.2021 19:49