Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кебап»Свински друсан кебап на тиган

Свински друсан кебап на тиган

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
4092k2k2k
Свински друсан кебап на тиган
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
13/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"На любимото мезе - друсан кебап с лук, никой не отказва"

Необходими Продукти

  • лук - 4 глави
  • свински бут - 600 грама месо
  • черен пипер - 1/2 к.л.
  • олио - 5 с.л.
  • чубрица - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 к.л.
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хубаво е изберете свинско месо, което има мазнина в него.

Нарежете месото и запържете в тиган със загрята мазнина. Посолете и добавете нарязания на полумесеци лук. Сложете капака на тигана и гответе, като от време на време раздрусвате.

Когато лукът вече се карамелизира, а месото е готово, овкусете с двата вида пипер и чубрицата.

Сложете капака и гответе кебапа още 5 минути.

Поръсете с пресен магданоз и сервирайте.

Свинският друсан кебап на тиган е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: