Начин на приготвяне
Тази рецепта за свинско с картофи е много лесна и бърза за приготвяне. Подходяща за вечеря.
Първо избираме тава, в която ще се поберат всички продукти.
Нарязваме лука на едро и разстиламе в тавата. Отгоре нареждаме картофи също на парчета.
Поръсваме със сол и подправки. Слагаме и парчета масло.
Отгоре нареждаме свинското на пържоли и карначетата, навити в кръг.
Посоляваме пържолите и поръсваме с подправки.
Накрая поливаме с бирата.
Печем 1 час под фолио на 240 градуса. Отстраняваме фолиото и дозапичаме около 20 минути карначетата с картофки.
Поръсваме с пресен магданоз по желание. Сервираме и се наслаждаваме на страхотното ястие Свинско с картофи по касапски.