Агнешка плешка по касапски

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Агнешка плешка по касапски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6
"Кой знае най-добрите рецепти за агнешко, ако не касапинът! Каним ви да се възползвате от споделената му тайна рецепта и да я запазите само за вас, а хапването споделете с приятели"

Необходими Продукти

  • агне - ¼ предната част с вътрешностите
  • масло - 100 г
  • пресен лук - 1 връзка
  • магданоз - ½ връзка
  • джоджен - ½ връзка
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вътрешностите се измиват и нарязват на малки парченца. Към тях се добавят нарязаните на ситно магданоз, джоджен и червеният пипер.

Поръсва се със сол и черен пипер и се разбърква. С тази смес се пълни плешката между ребрата и месото. Зашива се и месото се поръсва с черен пипер и сол.

Залива се с разтопеното масло и се запича на силна фурна. При нужда се долива вода.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: