Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и печива»Сиренки»Добруджанки във еър фрайър

Добруджанки във еър фрайър

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
5403k9436
Добруджанки във еър фрайър
Снимка: Яница Николова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6
"Страхотни са тези добруджанки, за броени минути изчезват"

Необходими Продукти

  • брашно - 2 ч.ч.
  • сирене - общо 1 ч.ч. с кашкавал
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • олио - 1 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • бакпулвер - 1 пак.
  • краве масло - 30 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се смесват киселото мляко, яйцето, олиото, сиренето и кашкавалът.

После се, прибавя се пресятото брашното с бакпулвер.

Разбърква се добре и се разпределя в намаслени хартиени формички, които се слагат в алуминиеви за устойчивост.

Върху всяка от закуските Добруджанки се поставя от кравето масло.

Пекат се Добруджанки в еър фрайър на 190-200°C 20 минути

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: