Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Аламинути»Паниран карфиол в еър фрайър

Паниран карфиол в еър фрайър

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
5403k9436
Паниран карфиол в еър фрайър1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Просто трябва да опитате веднъж този паниран карфиол, след това честичко ще си го приготвяте"

Необходими Продукти

  • карфиол - 1 малка глава
  • сол - 1/4 ч.л.
  • олио - 4 с.л.
  • брашно - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се почиства, измива и накъсва на розички.

Слагат се в купа и се посоляват, после се прибавя брашното, пресява се излишното брашно и се полива с олиото, разбърква се и се слага в кошницата на фраера.

Включва се на 180°C за 20 минути.

Сервира се паниран карфиол с млечно-чеснов сос.

Да ви е вкусно с панирания карфиол в еър фрайър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: