Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Паниран кашкавал в еър фрайър

Паниран кашкавал в еър фрайър

Паниран кашкавал в еър фрайър
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Еър фрайърът прави чудеса с кашкавала - ако не ни вярвате, опитайте тази рецепта"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 400 г твърд
  • яйца - 3 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • олио - 1 л + 1 к.л.
  • галета - 100 г
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лесна и бърза рецепта за паниран кашкавал в еър фрайър!

Нарязваме кашкавала на квадратчета с дебелина 2 см.

В купа си разбиваме яйцата, олиото и брашното и си добавяме солта.

Първо, го овалваме в галета, а след това потапяме кашкавала в панировката.

Включваме си уреда, изсипваме 1 лъжичка олио, оставяме да се загрее и тогава поставяме кашкавала.

Нагласяме уреда на 5 мин. на програма пържене и затваряме.

Готовия паниран кашкавал вадим и поднасяме с подходяща салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: