Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Паниран толстолоб в еър фрайър

Паниран толстолоб в еър фрайър

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
5403k9436
Паниран толстолоб в еър фрайър
Снимка: Яница Николова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Сервирайте панирания толстолоб с картофена салата и много резени лимон"

Необходими Продукти

  • толстолоб - 3 шайби
  • сол - 1/4 ч.л.
  • черен пипер - 1 щипка, прясно смлян
  • олио - 3 с.л.
  • бяло брашно - 3 с.л.
  • царевично брашно - 3 с.л., фино
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шайбите толстолоб, почистени и измити се нарязват на парчета.

Слагат се в купа и се посоляват с черен пипер и сол, поръсва се с брашната.

Разбърква се добре да полепне и накрая се полива с олиото и отново се разбърква.

Нареждат се в кошницата на фраера и се включва на 200°C за 25 минути, без да се обръща пържената риба.

Сервира се с картофена салата и резен лимон паниран толстолоб във еър фрайър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: