Начин на приготвяне
Разбиваме яйцето с кафявата захар.
Добавяме маргарина от слънчоглед и разтопеното предварително (охладено на стайна температура) кокосово масло.
След което включваме пресятите брашна с бакпулвера и подправките за коледните бисквити.
Омесваме меко тесто. Разточваме тестото с точилка до дебелина 3-4 мм.
С формички за сладки изрязваме бисквити, които нареждаме в тава за печене, покрита с пергаментова хартия.
Печем вкусните бисквитки в предварително загрята до 170°C фурна за 10-15 минути при непрекъснато наблюдение.
Украсата на празничните сладки е по желание (избрах пудра захар с добавен сок от лимон).
Да Ви е сладко с тези коледни бисквити с брашно от просо.