Свинско руло с фасул

Цветина ГавазоваЦветина Гавазова
Помощник Готвач
110425223
Свинско руло с фасул
Снимка: Цветина Гавазова
3 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
240 мин.
Общо
250 мин.
Порции
8
"С каква гарнитура бихте поднесли това свинско руло?"

Необходими Продукти

  • свинска плешка - 1 кг и 200 г
  • мента - листа
  • мащерка
  • лук
  • моркови
  • целина
  • червен боб - 400 г ( консерва)
  • бял боб - 400 г (консерва)
  • соев сос
  • чили сос
  • мед
  • копър
  • чесън
  • дафинов лист
  • босилек
  • бяло вино - чаша
  • пащърнак
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взех плешката и изрязах месото толкова, колкото е нужно да стане равномерен пласт.

Наръсих с риган, мащерка, сол, наредих листа от мента и наредих нарязан чесън. Завих като свинско руло и завързах с конец.

Намазних месото и поръсих със същите подправки. Сложих в уреда на бавно готвене с малко пилешки бульон от пиле, което варих с мента вътре.

Оставих да се готви на 4 часа. Когато беше готово, хубаво овъргалях със сос от соев сос, чили сос и мед.

Пека върху решетка в Делонги на функция грил, докато преценя, че е готово и извадих.

Без да мия купата на кукъра, сложих да се задушават лук, чесън, морков, целина, пащърнак заедно с подправки: дафинов лист, сол, копър, босилек.

След като се задуших, прибавих бял боб, червен боб, чаша бяло вино и от бульона на месото от уреда за бавно готвене.

Оставих свинското руло с фасул да къкри за около 20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: