Начин на приготвяне
Взех плешката и изрязах месото толкова, колкото е нужно да стане равномерен пласт.
Наръсих с риган, мащерка, сол, наредих листа от мента и наредих нарязан чесън. Завих като свинско руло и завързах с конец.
Намазних месото и поръсих със същите подправки. Сложих в уреда на бавно готвене с малко пилешки бульон от пиле, което варих с мента вътре.
Оставих да се готви на 4 часа. Когато беше готово, хубаво овъргалях със сос от соев сос, чили сос и мед.
Пека върху решетка в Делонги на функция грил, докато преценя, че е готово и извадих.
Без да мия купата на кукъра, сложих да се задушават лук, чесън, морков, целина, пащърнак заедно с подправки: дафинов лист, сол, копър, босилек.
След като се задуших, прибавих бял боб, червен боб, чаша бяло вино и от бульона на месото от уреда за бавно готвене.
Оставих свинското руло с фасул да къкри за около 20 минути.