Начин на приготвяне
Количеството на продуктите зависи от броя кралски печурки.
Измих гъбите и внимателно отстраних пънчетата.
Нарязах пънчетата на ситно, чесъна и лук, колкото за аромат и лек вкус, и сложих да се пържат във Filips.
Когато са почти готови, добавих малко от доматения сок, сол, чер. пипер, нарязания спанак и от котидж крема сиренето.
Когато стана готово, напълних гъбите, поръсих с малко кашкавал и сложих в Делонгито на фурна - 3 степен.
Преди да са напълно готови, на всяка гъбка поставих отгоре от чедъра.
Оставих ги още малко, колкото да се разтопи малко чедърът и да не хване коричка и ги извадих.
Накрая поръсих пълнените царски печурки с чубрица.
От дом. сок гъбките станаха сочни и перфектни за мезе.