Начин на приготвяне
За тази лесна сметанова торта, първо, отделете 400 мл мляко и разбъркайте 40 г от сладка заквасена сметана.
Сложете останалото мляко на котлона, добавете захарта и оставете да заври.
След като заври, изсипете пудинга и разбъркайте до сгъстяване.
Добавете белия шоколад и разбъркайте, докато се разтопи. Оставете да изстине.
Разбийте сметаната заедно със сладката заквасена сметана, докато стегне, след което я оставете настрани.
Добавете маргарина и сухото мляко към охладения пудинг и след това разбийте добре.
Вземете една кора, намажете я с пълнежа от пудинг, а върху нея с пълнежа от разбитата сметана.
Така по ред, докато се изчерпят блатовите за торта.
Ще ви остане пълнеж от бита сметана, така че намажете цялата торта с нея накрая.
Насладете се на тортата Бял ангел!