Торта бял ангел

NatalijaNatalija
Чирак
92129
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Торта бял ангел3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
10
"За специални моменти с любими хора - тортата Бял ангел ="

Необходими Продукти

  • кори - 430 г
  • мляко - 1 л
  • захар - 16 с.л.
  • пудинг - 160 г сметанов
  • мляко на прах - 200 г
  • маргарин - 250 г
  • сметана - 500 мл Сладка
  • разбита сметана - 300 г
  • бял шоколад - 300 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тази лесна сметанова торта, първо, отделете 400 мл мляко и разбъркайте 40 г от сладка заквасена сметана.

Сложете останалото мляко на котлона, добавете захарта и оставете да заври.

След като заври, изсипете пудинга и разбъркайте до сгъстяване.

Добавете белия шоколад и разбъркайте, докато се разтопи. Оставете да изстине.

Разбийте сметаната заедно със сладката заквасена сметана, докато стегне, след което я оставете настрани.

Добавете маргарина и сухото мляко към охладения пудинг и след това разбийте добре.

Вземете една кора, намажете я с пълнежа от пудинг, а върху нея с пълнежа от разбитата сметана.

Така по ред, докато се изчерпят блатовите за торта.

Ще ви остане пълнеж от бита сметана, така че намажете цялата торта с нея накрая.

Насладете се на тортата Бял ангел!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: