Рибни сърми в лапад

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
22/12/2013
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 134
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се измива, почиства и посолява. Добавя се нарязаната на малки парчета сланина, накълцаните магданоз и джоджен. От сместа се взима по малко и се увива в листата лапад.

Завръзват се и се затрупват с жар. Могат да се изпекат и във фурна в намазана с мазнина тава. Ако се пекат на жар, преди сервиране се махат овъглените листа лапад.

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар