Каша с гроздова шира

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
770
2k
20/09/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 621
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате ширата и на тънка струйка изливате в нея брашното, размито с малко вода.

Варите на огъня, като непрекъснато бъркате, за да не се образуват бучки.

Малко преди да свалите кашата от огъня, сипвате счуканите орехови ядки.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар