Пучеро

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k
Пучеро2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • говеждо месо - 500 г
  • сланина - 250 г
  • грах - 125 г
  • салам - 100 г
  • моркови - 250 г
  • лук - 1 глава кромид
  • майорана - 1 стрък
  • сол
  • черен пипер
  • дафинов лист - 1 бр
  • бахар - 3 зърна
  • пипер - 6 зърна
  • сланина - 40 г
  • шунка - 50 г
  • яйца - 2 бр.
  • бульон - месен
  • магданоз - 1 стрък
  • чесън - 1 скилидка
  • галета
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Говеждото месо, сланината и грахът се заливат с вода и се се парят. Подправят се с скълцаният лук, дафиновият лист и зърната черен пипер.

Прибавяте салама и продължавате да варите. Шунката, сланината, скилидката чесън и магданозът се нарязват на дребно и се смесват с разбърканите яйца, бульона и галета.

От сместа се оформят кюфтета и ги пържите. Преди поднасяне слагате в готовата супа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: