Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Треска в еър фрайър

Треска в еър фрайър

Треска в еър фрайър
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Да ви е вкусно с тази треска в еър фрайър"

Необходими Продукти

  • филе от треска - 800 г
  • бадеми - 60 г
  • чесън - 2 скилидки
  • яйца - 1 бр
  • сол
  • зехтин
  • галета - 40 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцето в дълбока чиния с вилица.

Добавете чесъна (пресован или нарязан на дребно), галетата, солта и бадемите. Ще получите гъста каша. Измийте рибата.

Пуснете фрайъра на програма air fry за 3 мин да загрее.

Намажете рибата от двете страни със зехтин.

Поставете я в уреда и печете 3-4 минути.

Отворете и поставете по малко от пастата върху всяко парче.

Затворете и печете до готовност. Сервирайте печената риба с пържени картофи или някакъв друг вид гарнитура.

Да ви е вкусно с тази треска в еър фрайър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: