Начин на приготвяне
Наредете корите за баница една върху друга и изрежете кръг с диаметър приблизително 32 см. Изрезките запазете.
Намажете с олио тава с диаметър 26 см.
Наредете корите една върху друга като, мажете всяка с малко олио и между тях слагате и от изрезките.
Щом ги наредите всички, прегънете краищата навътре, като оформите и борд.
Сложете основата за киша в загрята фурна на 170 °C и печете 10-15 минути, докато леко се запече.
През това време си пригответе плънката.
Загрейте малко олио и запържете пилешкото месо, предварително нарязано на хапки.
След това прибавете гъбите и царевицата, както и подправките.
Гответе на слаб котлон няколко минути, след което прибавете топеното сирене, малко прясно мляко и сол на вкус.
Оставете на котлона, докато сиренето се разтопи.
След това махнете плънката от котлона и добавете към нея кашкавала. Разбъркайте и изсипете плънката във вече запечената основа на соления киш.
Върнете във фурната за още 15 минути.
Един по-различен вариант на киш с пиле, царевица и манатарки в кори за баница, който се хареса много вкъщи.
Бон Апети!