Сочно бонфиле в еър фрайер

ИскраИскра
Помощник Готвач
1189381482
Сочно бонфиле в еър фрайер
Снимка: Искра
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Толкова сочно се получава това бонфиле"

Необходими Продукти

  • свинско бонфиле - 800 г (1 - 2 парчета)
  • зехтин - 2 с.л.
  • кафява захар - 3 с.л.
  • пушен червен пипер - 1 с.л.
  • копър - 1/2 ч.л. сух
  • магданоз - 1/2 ч.л. сух
  • чесън на прах - 1/2 ч.л.
  • италианска подправка - 1 ч.л.
  • канела - 1/4 ч.л.
  • сол - 1 1/2 ч.л.
  • горчица - 1 ч.л.
  • лук на прах - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1/4 ч.л. смлян
  • кайенски пипер - 1/4 ч.л. лют червен (по избор)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме всички сухи съставки в купа и разбъркваме. С остър нож отстраняваме излишната мазнина и жили от свинското бонфиле, ако има.

След това намазваме бонфилето със зехтина и с ръце разтриваме по цялото месо. Обтриваме добре и със сместа от подправки.

Загряваме еър фрайера до 200 °C. Слагаме свинското филе в кошницата и готвим за 20-22 минути.

Когато е готово, внимателно изваждаме сготвеното свинско върху дъска за рязане и го оставяме да престои 5 минути, преди да го нарежем.

Сервираме с гарнитура по избор сочно бонфиле в еър фрайер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Сготвено по рецептата-направо си е сурово.... Режеш и тече кръв!)
27.09.2022 13:46
1