Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Агнешки дреболии с бяло вино

Агнешки дреболии с бяло вино

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Агнешки дреболии с бяло вино1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • агнешки дреболии - 650 г
  • масло - 80 г
  • лук - 100 г
  • доматен сок - 120 г
  • бяло вино - 100 мл
  • лимони - 1 бр.
  • магданоз
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дреболиите се измиват и нарязват на малки парчета. Лукът се нарязва на дребно и заедно с дреболиите се запържва в маслото.

Добавят се доматеният сок, виното, червеният пипер, солта и нарязаният лимон.

Запича се в умерена фурна. Готовото ястие се поръсва с накълцан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: