Начин на приготвяне
Накиснете суровото кашу в гореща вода за 30 минути.
Нарежете фурмите на дребни парчета.
В мощен блендер сложете всички съставки за веган бонбоните и смелете. Не ги правете на гладко пюре. Нека останат и по-едри парченца. Ако сместа е много гъста, може да добавите 1-2 с.л. от водата, в която е киснато кашуто.
Пригответе си няколко дълбоки чинии, в които сложете смлени ядки, кокосови стърготини или брашно от рожлов, смесено със смляно ленено семе.
Оформете малки топчета, които оваляйте според желанието си.
Поставете всеки бонбон в хартиена капсула и ги сложете в хладилник за 2- 3 часа, за да стегнат.
От това количество направих 35 бонбона.
Бързи, здравословни и вкусни веган бонбони с тахан.