Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Бавно печени пикантни свински ребра

Бавно печени пикантни свински ребра

Бавно печени пикантни свински ребра
Снимка: Кристиан Александров
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
240 мин.
Общо
255 мин.
Порции
2
"Пикантни свински ребра, които са неустоими заради бавното печене"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 1 средно парче
  • черен пипер - 1/4 ч.л.
  • краве масло - 1 с.л.
  • сол - 1/4 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л. лют
  • вода - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесваме разтопеното масло и подправките.

С тази смес намазваме равномерно свинските ребра и поставяме в тавичка.

Наливаме отстрани водата и покриваме с алуминиево фолио.

Включваме фурната на 150 °C и поставяме тавата вътре.

Печем ребърцата така 3 часа.

След това увеличаваме на 200 °C и печем още 1 час.

Бавно печените пикантни свински ребра са готови за сервиране със свежа салата и любима напитка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: