Начин на приготвяне
Бърза, лесна и много вкусна бишкотена тортичка за празник и делник.
Първо, пригответе два вида крем според указанието на пакета.
В подходящ съд с миксер сипете студено прясно мляко 350 мл, сипете крем пудинга и бъркайте, докато се получи гъсто кремче.
Добавете 100 г заквасена сметана и 1 с.л. пудра захар и отново се разбива за краткон - да се смесят продуктите.
Така се приготвя и вторият пудинг.
Във форма 20 см с ринг редите един ред бишкоти, топени за секунди в прясно мляко, отгоре покривате с шоколадов крем, кръгчета банан и втори ред бишкоти, ванилов крем и отгоре решетка от шоколадовия крем.
Нарежете на парчета сушени кайсии и украсете бишкотената тортичка.
Оставете на хладно за 1 нощ, на следващия ден поднесете.
Страхотна, бърза и много вкусна торта с бишкоти и плодове. Да ви е сладко!