Начин на приготвяне
Пригответе тортена форма с подвижно дъно. Разтворете нишестето в 100 г мляко. Сложете 600 г мляко и 1 к.ч. захар в тенджера на слаб огън да заври.
Добавете разтвореното нишесте и разбъркайте, докато се сгъсти. Накрая добавете настърганите кори от лимона и портокала и разбъркайте добре.
Потопете в останалото мляко една по една курабиите, начупете ги и наредете 1 ред в тортената форма.
Залейте с крема и наредете нарязания на тънки кръгчета портокал. След това редите още 1 ред курабии, заливате с крема и редите нарязаното на тънки кръгчета киви.
След като наредите и последният ред курабии и залеете с крема поръсете с орехите. Оставете в хладилник да стегне за 2 часа.