Телешки пържоли на грил

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
29/02/2008
"Сочни телешки пържоли на грил, поднесени с ароматни запечени франзели и цялата ни любов!"
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 907
  • Преглеждания за месеца288
  • Преглеждания за седмицата50
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете в съд зехтина, ситно нарязания босилек и смачкания чесън.

Опечете пържолите нарязани с дебелина 5 см. , като ги обърнете само веднъж.

Разрежете франзелата на две по дължина. Изсипете равномерно босилекова смес върху половинките на франзелата. Останалата смес разпределете върху доматите които са нарязани по на 6 парчета.

Пет минути преди пържолите да са готови сложете хляба, и доматите с намазаните със зехтин страни надолу да се пекат по за 2 - 3 мин. Обърнете и ги поръсете с настъргания кашкавал. Продължете да печете, докато хлябът стане златистокафяв, а доматите са само затоплени.

Нарежете изпечените половинки от франзелата диагонално.

Поставете доматите върху пържолите и поднесете.

Еко тиган с керамично-мраморно покритие 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Еко тиган с керамично-мраморно покритие 26 см
42.00 лв.
32.34 лв.
Виж ››

Качествен тиган с незалепващо керамично-мраморно покритие за незабравими моменти в кухнята!

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар