Начин на приготвяне
Нарязваме месото за готвене на средни парчета. Обелваме и измиваме картофите.
Нарязваме ги на средни кубчета. В малко загрято олио запържете съвсем леко свинското месо, заедно с нарязаните на ситно лук и чесън.
Така придава по-добър вкус. В тенджера с вода сложете картофите да врат, добавете сол на вкус.
Прибавете месото заедно с лука и чесъна. Обелете и настържете доматите. Добавете ги към картофите.
Сложете чубрица и черен пипер. Оставете да къкри.
Малко преди да го свалите от котлона, размийте брашното с малко топла вода. Добавете го към месото и разбъркайте, за да не се получи бучки.
Коментари
Следвах инструкцийте и трябва да кажа, че е обяснено много добре.